Skulle Dom Se Lika Bra Ut På Dig?

Har du sett ett par solglasögon som du gillar, men inte är säker på om dom skulle passa? Nedan hittar du en guide till de perfekta solglasögonen för sommaren som passar just dig!

Vi låter oss konstant inspireras av våra modeprofilers trendsättande val av bågar, men det är inte alltid lätt att avgöra om modellen som man spanat in faktiskt skulle passa på en själv. Använd guiden nedan för att identifiera vilka stilar som passar din ansiktsform!

Publicerad: 25 Maj, 2018

Kvadratiskt Ansikte

- Beskrivning: Du har en stark, framträdande käklinje, fyrkantig haka och bred panna. Ditt ansikte är ungefär lika brett som det är långt.

- Tips: Gå för runda / ovala eller mjuka cat-eye stilar för att att skapa ett mindre styvt element i ditt ansikte vilket ger kontur till dina skarpa ansiktsdrag.

I bilden, från vänster till höger:

Dino Champagne (€95)
Sausalito Black (€135)
- Sophia Nightsky (€95)
The Lakes Gold (€135)

  Ovalt Ansikte

  - Beskrivning: Du har smala, balanserade ansiktsdrag som ofta framhävs av höga kindben.

  - Tips: Tur för dig, med ”ett ansikte gjort för solglasögon" kommer de flesta stilar att fungera ... från klassikerna till over-size eller exotiska stilar. Vi uppmuntrar dig att gå utanför ramarna!

  I bilden, från vänster till höger:

  - Daisy Light Yellow (€135)
  Ali Mac Rust (€95)
  Corcovado Amber (€135)

  Hjärt-format Ansikte

  - Beskrivning: Du har en bredare panna och smalare käke och haka. De bästa stilarna för dig är de som lockar uppmärksamhet på den nedre delen av ditt ansikte för att skapa balans.

  - Tips: Dropp-former, over-size och solglasögon utan klar ram fungerar bra för dig.

  I bilden, från vänster till höger:

  - Whitney Gradient Brown (€135)
  Daisy Milky Khaki (€135)
  Dogwood Amber (€135)

  Runt Ansikte

  - Beskrivning: Om ditt ansikte är bredast vid kindbenen och kännetecknas av mjuka linjer, är det en bra idé att välja solglasögon med skarpa kanter som står i kontrast till de runda formerna i ansiktet.

  - Tips: Rektangulära stilar är ett uppenbart alternativ, liksom solglasögon med uppåtgående vinklar passar dig bra.

  I bilden, från vänster till höger:

  Copenhagen Grey (€95)
  Dino Black (€95)
  Daisy Milky Pink (€135)
  Sophia Rose (€95)

  Behöver du mer inspiration?

  Vi hoppas att vår guide underlättar ditt sökande efter dom perfekta solglasögonen för säsongen. Hitta mer inspiration och köp dina nya solglasögon genom att trycka på knappen nedan!